Skip to main content

Over ons

Keeping an eye on things

Meer dan 10 jaar ervaring.

HCC Beveiliging staat bekend om zijn maatwerk, wij leveren altijd beveiliging op maat en maken onze beloftes waar.

Hoe we dit doen? Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen.

Wij vinden relatieonderhoud zeer belangrijk. Met al onze opdrachtgevers hebben wij nauw contact, zodat alle bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan en wij de zorg uit handen nemen. Want dat is wat wij belangrijk vinden: een veilig gevoel bieden en écht ontzorgen.

Klantgericht

Bij HCC Beveiliging staat de klant centraal. De relatie met de klant is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, wat wij proberen te bewerkstelligen door het onderhouden van een hechte- en open relatie.

Samenwerken

Samen kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken. Het gezamenlijke doel is het winnen als team. Samen delen we in het succes.

Ontwikkelen

Wij doen er alles aan om de juiste mensen aan boord te krijgen en deze tevreden te houden. Dit doen wij door te investeren in de competenties van de medewerkers en door het opbouwen van een eerlijke en hechte relatie.

Beveiliging nodig?
HCC Beveiliging verzorgt professionele beveiliging in Zuid-Holland